Om någon är intresserad ...

2024-06-24

ÖBF söker nu någon eldsjäl som är intresserad av att vårda och ansvara för distriktets kamerautrustning och arbeta för distriktets/föreningars marknadsföring på sociala medier.

Detta uppdrag innebär att man är påhittig och får ett stort kreativt utrymme för att öka medvetenheten och intresset för boxningen i Östergötland. Man kan tillexempel gå på turneringar, träningar och andra tillställningar för att filma och klippa ihop reells eller korta filmklipp på boxare och deras träning. Kanske är du en person som brinner för boxning och har ett IT/media-intresse och är nyfiken på att kombinera dessa två. Man får relativt fria tyglar som kameraansvarig. Kanske vill du live-streama någon turnering eller varför inte diplomserien? Tanken är att kameraansvarig ska tillhöra en tävlingskommitté som är ansvariga för samordning av matchboxning. Detta gör att man har en grupp med sig och kan ta hjälp av varandra.

Vid intresse för detta uppdrag, hör av er till ordförande Ismail Rammo på ismail.rammo@gmail.com senast måndagen den 29 juli 2024.