ÖBF prisar förtjänstfulla insatser

2023-03-03

Under ÖBF:s årsmöte den 11 mars, med start 10:00, i Duveholmshallen i Katrineholm, kommer fyra priser för förtjänstfulla insatser under 2022 att utdelas. Pristagarna välkomnas att närvara.

Följande priser kommer att uttdelas:

Året boxare

Till årets bästa boxare utses Jonathan Johansson från Eskilstuna BK. Han har under året visat i både nationella och internationella sammanhang att han är en boxare att räkna med. Han har bland annat vunnit guld på stora tävlingar så som King of the Ring, Sarajevo Trophy Tournament samt även blivit svensk juniormästare. En boxare som får framgångar via kondition och teknik.

Årets talang

Till årets bästa nykomling utses Adam Alsaidi från BK Dacke. Han är en boxare med snabba fötter och explosiva slag. Han har tydligt visat att han trivs i ringen i matchsammanhang samt att han blir en tuff och svår motståndare för dem som möter honom där.

Årets smällkaramell

Till årets smällkaramell utses Alvin Warukaga från BK30 Motala. Han startade 2022 med sex raka vinster varav fyra på domslutet RSC vilket visar att det smäller när Alvin slår.

Årets ledare

Till årets ledare utser ÖBF:s styrelse Daniel Samuelsson från BK30 Motala. Han har både fyllt och utvecklat rollen som distriktstränare i distriktet samt gjort avtryck hos SBF så att de vill ha hans stöd. Vidare tvekar han inte med att stötta ÖBF med tränarutbildningar steg 1 och 2.