Så bra återstartsdag hos Katrineholms BK

2022-08-27

Lördagen den 27 september deltog 75 boxare, Anna Laurell, Erik Skoglund och ett flertal ledare i ÖBF:s återstartsdag. Hela 52 boxare fick gratis läkarundersökningar för startbok i match- och diplomboxning, alla fick t-shirt.

Strax före nio på morgonen samlades Mika, Anna, Erik och jag för att rekognosera de lokaler vi hade att förfoga över. Lite senare anlände våra två läkare Gabriel Toma och Alex Abdalian. Samling med boxarna genomfördes halv tio och tio startade Anna sitt fys- och teoripass med junior, ungdom och diplom medan Erik tog sig an seniorerna.

Parallellt slussades boxarna till läkarna med förberedda startböcker. Allt funkade klockrent. Mika testade distriktsförbundets nya filmkamera och Jonas fördelade våra nya snygga t-shirts.

Lunch mellan 12.30 till 14.00 varefter vi startade upp med fotografering då några hade behövt lämna för sitt jobb.

Nu bytte Anna och Erik grupper. Vid dessa pass hade jag mer tid att vara med och hann med att prata kort med boxare och ledare. Bara glada miner, visst en del trötta också. Givande var även Annas och Eriks berättelser till boxarna om sina erfarenheter, mycket värdefullt.

Vi alla som deltog i arrangemanget är mycket nöjda med detta läger som har varit ett perfekt bidrag till återstarten av vår sport i vårt distrikt. Vi tackar SBF för återstartsbidraget.

Per-Ola Lindell, ordf.